Bliv frivillig sognehjælper

KOM OG VÆR SOGNEHJÆLPER

Gennem de senere år er der her i Halk og Grarup sogne opbygget et godt frivilligt team af sognehjælpere. Det er hyggeligt at være med til det praktiske omkring de forskellige arrangementer, såsom at klargøre Præstegårdsladen med borddækning og pyntning til f.eks. kirkefrokost efter høstgudstjenesten, til Aftensangen eller Adventshyggen i december. Og fordi der har været så mange hjælpende hænder, er den enkelte sognehjælper ikke blevet overbebyrdet, ligesom der altid er nogen at bytte med, hvis man selv er blevet forhindret. Menighedsrådet sørger for fordeling af arrangementerne, og det er en god og hyggelig måde at være sammen med andre fra Halk og Grarup på.

Er du blevet nysgerrig, er du velkommen til at kontakt Helle Meinhardt fra menighedsrådet på mail: j.meinhardt@mail.dk eller tlf. 21 95 12 97.