Konfirmander

I forbindelse med den nye skolestruktur (2012-2013) i Haderslev og omegn er konfirmandforberedelsen nu flyttet til 8. klassetrin.

Konfirmandforberedelsen kommer fremover til at foregå i klasserne, hvor de unge er sammen med unge fra andre sogne. Uanset hvor man har gået til forberedelse, så kan man blive konfirmeret lokalt. I løbet af vinteren vil konfirmander til Halk og Grarup kirker mødes nogle gange, bl.a. til De 9 Læsninger i Grarup kirke.

Konfirmation i Grarup kirke ligger fortsat sidste søndag i april og i Halk kirke den første søndag i maj.

Konfirmationstider fra 2019

Traditionelt har der været konfirmation i Grarup sidste søndag i april og i Halk første søndag i maj. Pastoratssammenlægningen med Vilstrup, hvor konfirmationen traditionelt er faldet 1. søndag efter påske, betyder,at der nogle år vil kunne ske sammenfald af konfirmationsdage, første gang i 2019. Derfor har menighedsrådet besluttet, at konfirmationerne fra og med 2019 flyttes til 2. søndag efter påske i Grarup (5. maj 2019) og 3. søndag efter påske i Halk (12. maj 2019).

Konfirmation i Halk Kirke d. 7. maj 2017:

Konfirmander 2017 Halk

Det er fra venstre sognepræst Lars-Peter Melchiorsen, Jeppe Toft Wolf, Hans Boisen Diederichsen og Alexander Mattethat Cardenas Gotthardsen.

Se præstens tale til konfirmanderne her.

Der er gode råd og inspiration at hente på www.folkekirken.dk